בלוג האוכל המומלץ michi

כנפי עוף אפויות קריספיות

6 סועדים

כנפי עוף אפויות בשלושה מרכיבים

לא תאמינו כמה שזה טעים וקל. מתכון בשלושה מרכיבים בלבד.
קל להכנה עם הבטחה הצלחה בטוחה ולכנפיים שחומות ממש כמו במסעדה.

אופן ההכנה

1. מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות). מחממים את הדבש כחצי דקה במיקרוגל. מערבבים יחד עם הסויה והצילי עד שהכול מתערבב. מסדרים את הכנפיים בתוך תבנית גדולה. שופכים מעל את תערובת הסויה .
2. אופים כ 25 דקות או עד שמתחיל להזהיב הופכים את הכנפיים וממשיכים לאפות עוד 20 -25 דקות או עד שמזהיב לגמרי.
3. מגישים חם . נשמר 3 ימים במקרר.

טיפ ממיכל:

סלט אסייתי שמומלץ להגיש עם המנה:
2 מלפפונים
1 כף ג'ינגר מגורר טרי
1כף שמן שומשום
1 כפות לימון
½ כפית סויה
פלפל חריף טרי חתוך לפרוסות דקות (אם רוצים)
ההכנה: חותכים את המלפפונים בפרוסות דקות וארוכות בעזרת מנדולינה או קולפן ירקות. בקערה בינונית מערבבים את כל חומרי הרוטב לסלט ומגישים עם כנפיים חמות.

המרכיבים

• 1 ק"ג כנפי עוף
• 1כוס סויה / סילאן
• 2/3 כוס דבש

גלילה לראש העמוד