קרם שקדים
750 גרם מילוי - מתאים לטארט גדול
המילוי המושלם - קרם שקדים צרפתי
מתכון בסיס בקלאסיקה הצרפתית
הוא קרם/מילוי שמעשיר כל מאפה.
זה נשק הסודי של הקונדיטוריה.
כשאתם טועמים מאפה במילוי שמימי שמזכיר מעט מרציפן אבל טעים גם לשונאי מרציפן אין ספק שזה היה קרם שקדים.
נמצא במאפי שמרים, מאפי בצק עלים וטארטים.
הוא מתערבב בשלמות עם קרם פטיסייר ונקרא פרנג׳יפן וזה כבר למתכון נוסף.
מכינים ומקפיאים ויש לך מילוי מושלם בשליפה.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד.
הוא קרם/מילוי שמעשיר כל מאפה.
זה נשק הסודי של הקונדיטוריה.
כשאתם טועמים מאפה במילוי שמימי שמזכיר מעט מרציפן אבל טעים גם לשונאי מרציפן אין ספק שזה היה קרם שקדים.
נמצא במאפי שמרים, מאפי בצק עלים וטארטים.
הוא מתערבב בשלמות עם קרם פטיסייר ונקרא פרנג׳יפן וזה כבר למתכון נוסף.
מכינים ומקפיאים ויש לך מילוי מושלם בשליפה.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד.
אופן ההכנה
- בקערת מיקסר או קערה רגילה מערבבים החמאה והסוכר כדקה ( במידה וחמאה לא רכה מערבבים עד שהיא מרככת לגמרי). מוסיפים את הסוכר, השקדים, קמח ואת הביצים ומערבבים שמתערבבות לגמרי. ממשיכים לערבב עד שנוצר קרם אחיד וחלק.
- אפשר להשתמש מיד. נשמר 4 ימים במקרר או חודשים במקפיא. מפשירים במקרר שעתים לפני השימוש
טיפ ממיכל:
אפשר ומסורתי להוסיף לקרם כף רום – אני אישית פחות אוהבת.
המרכיבים
- 200 גר’ חמאה רכה מאוד
- 200 גר’ אבקת סוכר
- 200 גר’ שקדים טחונים דק
- 4 ביצים
- 2 כפות קמח או קורנפלור