בטטות אפויות בפרמזן
ל 4 סועדים
בטטות אפויות וקרנצ'יות נדירות
זוכרים את טרנד תפוחי האדמה בפרמזן?!
הוא עוד יותר טעים עם בטטות.
מדהים שעד היום לא ניסיתי או עם בטטות.
הבטטות מתרככות בקלות בתנור ויוצרות מצד אחד רכות ובצד השני קרנציות כתומה ונפלאה.
אין צורך לבשל לפני!!!
מעדן שמוכן בכמה דקות.
הוא עוד יותר טעים עם בטטות.
מדהים שעד היום לא ניסיתי או עם בטטות.
הבטטות מתרככות בקלות בתנור ויוצרות מצד אחד רכות ובצד השני קרנציות כתומה ונפלאה.
אין צורך לבשל לפני!!!
מעדן שמוכן בכמה דקות.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים בנייר אפייה.
2. שוטפים וחוצים את הבטטות לאורך.
3. בקערה קטנה מערבבים שמן זית ותבלינים ומורחים על נייר האפייה. מצפים בפרמזן ומניחים מעל את הבטטות. מורחים את הבטטות בשמן שנותר מעל.
4. אופים כ 25 דקות או עד שהבטטות רכות לגמרי.
5. מקלפים מהנייר ואוכלים חם.
המרכיבים
• 5-6 בטטות קטנות
• 1/3 כוס שמן זית
• כף פפריקה
• 1 כפית מלח
• 1/2 כפית צ׳ילי יבש (אם רוצים)
• 3/4 כוס פרמזן מגורר ( כ 70 גרם)