לימונים כבושים
לצנצנת בגודל 1/2 ליטר
לימון כבוש מתכון קל ומנצח
הנוסחה המנצחת ללימון כבוש שלא תשכחו!
זה כל כך קל שזה בלתי נשכח.
על כל לימון 1 כף מלח גס.
הכי פשוט שיש ואין אפשרות לטעויות!
כשמוכן הם נפלאים עם דגים ובשר על האש, אני טוחנת אותו במעבד מזון עם כף אריסה וזה ממרח מעולה, קוצצת דק וזה מרכיב סודי בסלט של.
זה כל כך קל שזה בלתי נשכח.
על כל לימון 1 כף מלח גס.
הכי פשוט שיש ואין אפשרות לטעויות!
כשמוכן הם נפלאים עם דגים ובשר על האש, אני טוחנת אותו במעבד מזון עם כף אריסה וזה ממרח מעולה, קוצצת דק וזה מרכיב סודי בסלט של.
אופן ההכנה
1. חותכים את הלימונים לקוביות או פרוסות. מוציאים את הגעינים שרואים בדרך. מניחים בהדרגה קוביות מלימון אחד ומעל כף מלח עד שממלאים לגמרי את הצנצנת. דוחסים מעט את הלימונים ויוצקים מעל שמן זית. מניחים בחוץ ל3 ימים או עד שהלימון נראה מבושל.
2. אחרי 24 שעות מערבבים מעט את הלימונים ודוחסים ואפשר ליצוק על עוד 2 כפות שמן זית מעל. מתקבלים בסוף לימונים כבושים בגובה מעט נמוך יותר מההתחלה. הם מתכסים בנוזלי השימור של עצמם. מעבירים למקרר ונשמר כמה חודשים טובים.
טיפ ממיכל:
גיוונים: לפני שמן הזית אפשר להוסיף כפית צ'ילי יבש או כפית פפריקה מתוקה ולערבב מעט.