גזר אפוי באריסה ודבש
תבנית מלבנית בינונית
ל 4 סועדים
גזר צבעוני חגיגי פיקנטי בדבש
תוספות למנה העיקרית הם בעצם כוכבי החג.
אפשר איתם לקשט ולהעשיר את שולחן החג.
בדיוק לשם כך נועד הגזר צבעוני המדהים שעם חריפות ומתיקות מגוון לנו את התוספות והצבעים הנפלאים של הגזרים (כולל סגול) מקשטים את השולחן.
עוד לא דיברתי על הטעם…. נפלא ברור!!
אפשר איתם לקשט ולהעשיר את שולחן החג.
בדיוק לשם כך נועד הגזר צבעוני המדהים שעם חריפות ומתיקות מגוון לנו את התוספות והצבעים הנפלאים של הגזרים (כולל סגול) מקשטים את השולחן.
עוד לא דיברתי על הטעם…. נפלא ברור!!
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל220 מעלות.
2. בקערה בינונית מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל לגזרים. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל גרידת לימון ומים ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום או מכסה ואופים 30 דקות. מורידים את המכסה וממשיכים לאפות 15-20 דקות או עד שמזהיב לגמרי והגזרים רכים לגמרי.
3. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.