בלוג האוכל המומלץ michi

רביולי צ'יפס מתובל

4 סועדים

רביולי "קרנץ" אפוי ומתובל

תודה לטיקטוק שהזכיר לי מנה שכל כך אהבתי כשעבדתי במלון 4 עונות במילנו.
עשיתי שם סטאז' של כמה שבועות וספגתי המון השראה למנות איטלקיות מופלאות.
בזמנו הגישו בלובי כמנת דגל בלובי רביולי מטוגן עם רוטב עגבניות מעט פיקנטי וזה היה טעים ומאוד התאים לטעם הישראלי.
הקלילו את הפסטה לנשנוש מגניב.
הפסטה הטרייה ה"קרנצית" הייתה פשוט תענוג!!
עם פסטה טרייה במילוי גבינה או כל מילוי שאוהבים זו מנת נשנוש גאונית.
תודה לטיקטוק שהזכיר לי מתכון המופלא ממילנו.
סרטון הדרכה ממש כאן למטה בעמוד!

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מפזרים את הפסטה המסוננת על התבנית. בקערה קטנה מערבבים שמן זית, שום ופרמזן ומתבלים במלח. מברישים את הרביולי. אופים בתנור 10-15 דקות או עד שהפסטה מזהיבה וקרנצ'ית.
3. מגררים את העגבניות בפומפייה ובקערה בינונית מערבבים עם תבלים ומלח.
4. מוסיפים לשמן הזית שנותר חמאה מומסת (אפשר להחליף במעט שמן זית) ופטרוזיליה. מוציאים את הפסטה מהתנור וכשהיא חמאה מברישים קלות בתערובת הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם סלסה.
5. אפשר לחמם שוב בתנור בחום בינוני 160 מעלות כמה דקות.

טיפ ממיכל:

למנת פרווה משתמשים ברביולי פרווה ומחליפים את החמאה בשמן זית.

המרכיבים

המרכיבים
• 1 חבילה רביולי מצונן מהסוג והמילוי שאוהבים
• 1/2 כוס שמן זית
• 2 שיני שום כתושות
• 50 גרם פרמזן מגורר (אם רוצים)
• 1 כף חמאה מומסת (או 1 כף שמן זית)
• 1 כף גדושה פטרוזיליה קצוצה דק
• מלח ופלפל

• 100 גרם מטבוחה
או
לסלסה פיקנטית
• 2 עגבניות
• 1/4 כפית צ'ילי גרוס
• 1/ כפית פפריקה מתוקה
• מלח ופלפל

גלילה לראש העמוד