קרקרים עם פרג
כ 50 יחידות
קרקרים מהירים מקמח מלא ופרג
חטיף מלוח עם פרג בטעם מופלא ומפתיע.
בפרג והשומשום נותנים לקרקר טעם ייחודי ו"קרנצ'י" במיוחד.
מושלם כאתנחתא מלוחה ובריאותית במשלוח המנות שלכם.
חטיף מלוח, טבעוני ונהדר תוצרת בית, במינימום עבודה, שאפשר להכין בכמות גדולה ושנשמר לאורך זמן.
בפרג והשומשום נותנים לקרקר טעם ייחודי ו"קרנצ'י" במיוחד.
מושלם כאתנחתא מלוחה ובריאותית במשלוח המנות שלכם.
חטיף מלוח, טבעוני ונהדר תוצרת בית, במינימום עבודה, שאפשר להכין בכמות גדולה ושנשמר לאורך זמן.
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
2. שמים בקערה גדולה את הקמח, השומשום, חצי מהפרג והמלח. מוסיפים שמן ומים ומערבבים בעזרת כף עץ או במיקסר עם וו גיטרה או וו לישה עד שנוצר בצק אחיד.
3. שמים את הבצק על נייר אפייה – אין צורך בקמח ומרדדים אותו לבצק דק בעובי כ-0.2 מ"מ. חותכים בסכין או בגלגלת פיצה למרובעים או מעוינים בגודל 2X3 ס"מ. אין צורך ברווחים. מפזרים מעל את הפרג שנותר ומהדקים לבצק על ידי רידוד קל. מעבירים את נייר האפייה, עם הבצק החתוך עליו, לתבנית.
4. אופים כ-15 דקות, עד שהקרקרים מזהיבים מעט ומתקשים. מוציאים מהתנור ומצננים לפחות 10 דקות.
טיפ ממיכל:
לקיצור התהליך אפשר גם לערבב את כל הפרג בבצק.