קיש פילו במילוי תרד וגבינה מלוחה
תבנית אינגליש קייק באורך 30-35
פשטידת תרד וגבינה מלוחה
בסיס פילו נפלא בסיס בניחוח שמן ללא מאמץ.
קל מאוד להכנה ונפלא להגשה.
מומלץ מאד לממהרים !
קל מאוד להכנה ונפלא להגשה.
מומלץ מאד לממהרים !
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום גבוה (180 מעלות).
- בקערה בינונית מערבבים יוגורט עם ביצים ומוסיפים תרד.
מפוררים גינה מלוחה ומערבבים קלות. מתבלים במעט מלח ופלפל. - משמנים תבנית אפייה. משמנים כ 4 עלים פילו בשמן זית מקפלים לגודל התבנית ומרפדים את הבסיס יוצקים מעל את בלילת התרד. אופים כ 25-30 דקות או עד שמזהיב.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט בטמפרטורת החדר כ 10 דקות.
מגישים חמים לשולחן. - נשמר 3 ימים במקרר וחודש במקפיא.
צילום: דניאל לילה
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאשה