בלוג האוכל המומלץ michi

פפר סטייק אנטרקוט עם ירקות צרובים בגריל

ל 4 סועדים

פפר אנטרקוט מושלם בגריל

הפפר אנטרקוט מנה מושלמת לגריל.
מצפים את הבשר בפלפל גרוס ומניחים עם ירקות. צריבת הירקות והבשר מתבצעת במקביל לקבלת אנטרקוט ברמת עשייה מדיום.
חותכים את האנטרקוט ומניחים חם על הירקות המתובלים.
הבשר מתבל את הסלט החם ולהיפך.
מנה גריל מושלמת למרכז ששולחן וחלוקה.
ככה אני ממליצה להגיש את האנטרקוט בחג.
חג עצמאות שמח.

אופן ההכנה

1. מערבבים את מרכיבי המשרה בקערה בינונית. מוסיפים לקערה את הירקות ומערבבים היטב.
2. מחממים את הגריל לחום גבוה. מורחים את האנטרקוט בשמן זית ומכסים משני הצדדים בפלפל גרוס ומעט צ׳לי.
3. צולים את חתיכות האנטרקוט למשך 4-5 דקות מכל צד (עד שמזהיב וגמיש למגע מבפנים, תלוי בגודל). במקביל מניחים את הירקות ומתבלים הכול כולל האנטרקוט במלח. את הירקות הופכים לצד השני במקביל לנתחי הבשר.
4. מורידים מהאש ונותנים לבשר לנוח כ-3 דקות. מניחים את הירקות על צלחת ומטבלים בלימון ופטרוזיליה.
5. חותכים את נתחי האנטרקוט ומגישים מעל לירקות. מגישים חם.

טיפ ממיכל:

אפשר במקום בגריל להכין את המנה במחבת פסים חמה.

המרכיבים

• 600-700 גרם אנטרקוט מחולק ל- 2-3 נתחים
• 1/4 כוס פלפל גרוס
• 1/2 כפית צ׳ילי יבש (אם רוצים)
• כ-700 גרם ירקות שאוהבים חתוכים גס
• למשרה הירקות
• 1/3 כוס שמן זית
• 1 כף פפריקה מתוקה
• 1 כף עלי רוזמרין קצוצים גס
• 2 כפות לימון
• 2 כפות עלי פטרוזיליה טריים לקישוט
• מלח

גלילה לראש העמוד