עוגת גבינה קרה עם ענבים
תבנית בקוטר 24 ס"מ
עוגת גבינה עם ענבים בשני צבעים
איך לא חשבנו על זה קודם?
היצע מופלא בשווקים של ענבים ללא חרצנים בשני צבעים.
טעם מתקתק שמשתלב באופן הרמוני עם טעמי גבינת שמנת קרה!!
עוגת גבינת שמנת קרה משתלבת פשוט מעולה עם ענבים וממש שומרת אותם "קרנצים".
הם מוסיפים לעוגה הפתעה צבעונית מופלאה בחיתוך.
היצע מופלא בשווקים של ענבים ללא חרצנים בשני צבעים.
טעם מתקתק שמשתלב באופן הרמוני עם טעמי גבינת שמנת קרה!!
עוגת גבינת שמנת קרה משתלבת פשוט מעולה עם ענבים וממש שומרת אותם "קרנצים".
הם מוסיפים לעוגה הפתעה צבעונית מופלאה בחיתוך.
אופן ההכנה
- הבסיס: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון ומפעילים עד שהביסקוויטים נטחנים לגמרי. מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות (מומלץ בעזרת כוס). מעבירים למקפיא עד לשימוש.
- המלית: מעבירים את הגבינה הלבנה לקערה ומניחים בצד. שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה והסוכר ומקציפים לקצפת יציבה.
- שמים בכלי מתאים את המים והג'לטין ומערבבים במזלג ומשהים כשתי דקות. מחממים את הג'לטין במיקרוגל בפולסים של 20 שניות עד שמתקבל נוזל אחיד, שקוף ללא גושים. יוצקים לקערת הגבינה תוך כדי טריפה ידנית קלילה. מעבירים את הגבינה לקערת הקצפת ומערבבים בתנועות קיפול עדינות למוס אחיד. מוסיפים את קליפת הלימון ומערבבים בעדינות. מוסיפים גם את הענבים ומערבבים לפיזור אחיד.
- יוצקים את המלית על בסיס העוגה ומאחסנים במקרר שעתיים לפחות. מגישים קר. מומלץ לחתוך עם סכין משוננת על מנת לחתוך בהצלחה את הענבים.
צילום: דני לרנר
סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
פורסם ב: שבועון לאישה