עוגיות שקדים מנצחות
כ 20 יחידות
עוגיות שקדים ללא גלוטן
עוגיות בנוסחה מנצחת: קלות, טעימות וללא גלוטן.
פחות מעשר דקות הכנה לעוגייה סופר קרנצ׳ית ב 4 מרכיבים.
פחות מעשר דקות הכנה לעוגייה סופר קרנצ׳ית ב 4 מרכיבים.
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו. מאפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- בקערה בינונית מערבבים את כל המרכיבים עד שהחלבון עוטף לגמרי את השקדים.
- מניחים כפית גדושה מהבלילה על נייר האפייה ומסדרים לעיגול אחיד. מניחים ברווח של כ 2 ס״מ האחד מהשני.
- אופים כ 18-20 דקות או עד שמזהיב לגמרי.
- מצננים כמה דקות ומגישים.
טיפ ממיכל:
אפשר להחליף את השקדים הטחונים בכל סוג של אגוז טחון
המרכיבים
- 2/3 1 כוסות שקדים פרוסים ( כ 160 גרם)
- 1 חלבון
- 1/2 שקית אבקת סוכר ( 50 גגם)
- 2 כפות שקדים טחונים