בלוג האוכל המומלץ michi

עוגיות שקדים מנצחות

כ 20 יחידות

עוגיות שקדים ללא גלוטן

עוגיות בנוסחה מנצחת: קלות, טעימות וללא גלוטן.
פחות מעשר דקות הכנה לעוגייה סופר קרנצ׳ית ב 4 מרכיבים.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו. מאפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. בקערה בינונית מערבבים את כל המרכיבים עד שהחלבון עוטף לגמרי את השקדים.
  3. מניחים כפית גדושה מהבלילה על נייר האפייה ומסדרים לעיגול אחיד. מניחים ברווח של כ 2 ס״מ האחד מהשני.
  4. אופים כ 18-20 דקות או עד שמזהיב לגמרי.
  5. מצננים כמה דקות ומגישים.

טיפ ממיכל:

אפשר להחליף את השקדים הטחונים בכל סוג של אגוז טחון

המרכיבים

  • 2/3 1 כוסות שקדים פרוסים ( כ 160 גרם)
  • 1 חלבון
  • 1/2 שקית אבקת סוכר ( 50 גגם)
  • 2 כפות שקדים טחונים
גלילה לראש העמוד