
עוגיות פלורנטין איטלקיות ומהירות
עוגיות פלורנטין ללא גלוטן
עוגיות פלורנטין – איטלקיות, אלגנטיות והכי קלות להכנה!
שקדים, קרמל ומרקם מושלם שנראה כמו בקונדיטוריה – אבל בלי מאמץ.
הדרך הכי קלה להכין את העוגיות הקרמליות האיטלקיות שיש, עם טריק פשוט שמשדרג אותן.
כל מה שצריך להצלחה היא תבנית סיליקון – והתוצאה? פטיסרי בסטייל, בלי לצאת מהמטבח🫶
הסרטון עם הטריק ממש כאן בעמוד!!
שקדים, קרמל ומרקם מושלם שנראה כמו בקונדיטוריה – אבל בלי מאמץ.
הדרך הכי קלה להכין את העוגיות הקרמליות האיטלקיות שיש, עם טריק פשוט שמשדרג אותן.
כל מה שצריך להצלחה היא תבנית סיליקון – והתוצאה? פטיסרי בסטייל, בלי לצאת מהמטבח🫶
הסרטון עם הטריק ממש כאן בעמוד!!
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל 170 מעלות טורבו (אם אתם יודעים שהתנור שלכם חם מאוד אפשר גם 165). משמנים את השקעים בתבנית המאפינס – מומלץ סיליקון זה עובד הכי פשוט וקל לחילוץ.
- בסיר בינוני מחממים את מרכיבי העוגייה מלבד השקדים הפרוסים ומביאים לרתיחה תוך ערבוב קל. ממשיכים לבשל כדקה ומורידים מהאש. מוסיפים את השקדים ומערבבים. ממלאים בכל שקע כף מהתערובת. אופים 14-15 דקות או עד שהעוגייה הופכת לצבע זהוב בהיר. מצננים כ 8 דקות במקרר.
- בקערה בינונית ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד שהגושים נעלמים. מערבבים היטב עם השמן לציפוי חלק.
- מחלצים את העוגיות מהתבנית. יוצקים לכל שקע כפית שוקולד מומס. מניחים מעל את העוגייה ומעבירים למקרר לצינון של כ-10 דקות. מגישים.
- נשמר 4-5 ימים בכלי אטום ובאזור קריר.
טיפ ממיכל:
1. קיצור דרך: אפשר גם בלי ציפוי השוקולד.
2. לא הצליח לכם ונדבק או שהעוגייה קשה מידי. המעלות בתנור גבוהות וקצרו בדקה את הזמן בפעם הבאה. השתמשו בתבנית סיליקון!!!
3. הכי טוב לשמור במקרר ולהוציא 10 דקות לפני ההגשה.
המרכיבים
- 2/3 כוס סוכר (130 גרם)
- 70 גרם חמאה או מרגרינה חתוכה לקוביות
- 2 כפות דבש
- 3 כפות שמנת (32% או 38% ) או שמנת צמחית
- קורט מלח (אם רוצים)
- 1/2 1 כוסות שקדים פרוסים (150 גרם)
- 150 גרם שוקולד מריר חתוך גס
- 1 כף שמן