סלט עגבניות שרי כדורי מוצרלה וקרוטוני פיתה ברוטב בלסמי
4 סועדים
סלט קפרזה עם עגבניות שרי וקרוטונים
סלט ישראלי – איטלקי נפלא.
קפרזה איטלקי בסלט עם תוספת נפלאה של קרוטוני פיתה.
כדאי להשתמש בפיתה ישנה שנשארה מאתמול.
קפרזה איטלקי בסלט עם תוספת נפלאה של קרוטוני פיתה.
כדאי להשתמש בפיתה ישנה שנשארה מאתמול.
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (180 מעלות). חוצים את הפיתה פיתה. מעבירים לתבנית ומברישים בשמן זית וזורים סומק מעל. אופים כ 8 דקות או עד שמזהיב. מצננים וקוצצים לפרורי לחם גסים בעזרת סכין בקערה מערבבים חצי מעגבניות השרי עם שמן זית ורבע כפית מלח.
- מערבבים שמן זית עם רוטב בלסמי ומתבלים במלח ופלפל. בקערה גדולה מערבבים עגבניות שרי טריות, בזיליקום, רוטב בלסמי, בזיליקום, פרורי לחם אפויים וכדורי המוצרלה ומגישים.
- נשמר כיומיים במקרר.
צילום: דניאל לילה
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: לאישה