מרובעי טרפלס עם אגוזי לוז
ל כ 40 יחידות
פטיפור טרפלס
פטיפור קטן מרוכז עם טעם של עוד!!
פטיפור טרפלס אלגנטי בכמה דקות הכנה ועם אגוזי לוז כך שמזכיר קצת בטעם נוטלה בשוקולד גורמה.
אז מה חידשתי?
הפעם לא עגולים אלא מרובעים ופשוטים יותר להכנה.
מראש תכפילו את הכמויות – פשוט מכינים ושומרים במקפיא.
פטיפור טרפלס אלגנטי בכמה דקות הכנה ועם אגוזי לוז כך שמזכיר קצת בטעם נוטלה בשוקולד גורמה.
אז מה חידשתי?
הפעם לא עגולים אלא מרובעים ופשוטים יותר להכנה.
מראש תכפילו את הכמויות – פשוט מכינים ושומרים במקפיא.
אופן ההכנה
- מכינים תבנית מלבנית קטנה מצפים את בסיסה בנייר אפייה מרוח בחמאה שיבלוט מעט בשוליים ומורחים גם את השוליים בחמאה.
- בסיר קטן מרתיחים שמנת מתוקה לרתיחה מלאה מרתיחים כשתי דקות. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד מערבבים מעט כך שהשמנת תכסה את השוקולד. לאחר דקה מנוחה ממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס לגמרי ומוסיפים את החמאה, אגוזים ויסקי/הקוניאק. יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית. מעבירים למקרר לקירור לפחות לשעתיים.
- מוציאים את מלבן השוקולד הקשה מהתבנית וחותכים על קרש חיתוך מרובעים קטנים בגודל 1*1 ס"מ.
- מעבירים למקרר שם זה ישמר כ 10 ימים או למקפיא עד לחודשיים.
טיפ ממיכל:
לא להיבהל מכמות האלכוהול – היא מוסיפה מאוד לטעם הסופי.