מיני קיש סלמון מעושן ופטריות
לתבנית מאפינס 10-12 שקעים
טריק נפלא לקיש מושלם לאירוח, מנת רושם בהכנה של כמה דקות בלבד!!
שילוב מנצח של פטריות צרובות וסלמון מעושן.
קיש ללא גלוטן כאשר הסלמון מתפקד כבסיס לקיש המעודן.
מומלץ לנסות, קיש גורמה ממש מהיר הכנה!
שילוב מנצח של פטריות צרובות וסלמון מעושן.
קיש ללא גלוטן כאשר הסלמון מתפקד כבסיס לקיש המעודן.
מומלץ לנסות, קיש גורמה ממש מהיר הכנה!
אופן ההכנה
1. מחממים במחבת שמן ופורסים את הפטריות לפרוסות דקות. צולים על אש גבוהה ג 5 דקות עד שמזהיבות. מתבלים במלח וממשיכים לצרוב עד שאין נוזלים במחבת עוד 2-3 דקות.
2. מחממים את התנור לחום גבוה (190 מעלות).משמנים את שקעי התבנית. מצפים את תבנית השקעים בסלמון מעושר פרוס בבסיס ושולי השקעים. מעבירים למקרר עד לשימוש
3. בקערה בינונית מערבבים שמנת, חלב וביצים. מוסיפים כפית מלח, מוסקט ומעט פלפל. מסדרים את פרוסות הפטריות בשקעים כך שימלאו 2/3 תבנית,שופכים מעל מתערובת השמנת כך שתכסה כמעט לגמרי את הפטריות. מעבירים לתנור ואופים את כ 12-16הדקות או עד שהקישים מזהיבים והמילוי יציב למגע.
צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאישה