בלוג האוכל המומלץ michi

מגולגלות קינדר מהירות

כ 40 עוגיות ל 2 גלילות

עוגיות מגולגלות דאבל שוקולד

המגולגלות הכי טעימות שתכינו ממש בכמה דקות וללא מאמץ.
לאוהבי עוגיות במילוי שוקולד עשיר.
תראו בסרטון כמה זה נחתך מושלם!!
בצק עוגיות שקל במיוחד לרדד ולא נדבק לנייר האפייה.
הכנתי את הבצק במיקסר בכמה דקות.

אופן ההכנה

  1. מניחים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מפעילים עד שנוצר בצק אחיד.
  2. מחממים תנור ל 170 מעלות טורבו או 175 בחום רגיל.
  3. מחלקים את הבצק לשתיים ומרדדים כל חלק למלבן בגודל כ 40*20 ס״מ. מורידים את הנייר העליון ומורחים על הבצק ממרח שוקולד בשכבה דקה. בצד הרחב של המלבן מניחים כ 9 אצבעות לאורכו כך שיצרו שכבה צרה של טבליות. בעזרת הנייר מקפלים פעמים את הבצק לגלילה דקה שעוטפת את אצבעות השוקולד.
  4. אופים כ 25-30 דקות או עד שהבצק מזהיב ויציב במרכז למגע.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים לפחות 15 דקות. מקשטים באבקת סוכר וחותכים עוגיות ברוחב 1 ס״ מ.

המרכיבים

  • 3 כוסות קמח ( 420 גרם)
  • 200 גרם חמאה רכה מאוד ( אפשר לרכך המירו)
  • 1 כוס סוכר ( 200 גרם)
  • 1 ביצה+ 1 חלמון גודל L או 2 ביצים גודל M
  • 1/2 כפית תמצית ווניל ( אם רוצים)

למילוי

  • 200 גרם נוטלה או ממרח שוקולד שאוהבים( צנצנת קטנה)
  • כ 300 גרם אצבעות מהסוג שאוהבים 18 אצבעות ( אני השתמשתי בקינדר)
  • 4 כפות אבקת סוכר לקישוט
גלילה לראש העמוד