לזנית רביולי ופטריות מהירה
לתבנית מלבנית- מרובעת בגודל בינוני
לזנית פטריות מהירה עם רביולי
לזניה מטורפת עם טויסט.
במקום לטרוח על סידור השכבות ומילוי גבינה .
אנחנו יוצרים שכבות מרביולי כך שמילוי הגבינה כבר בפנים.
מפרידים בין השכבות ברוטב פטריות נפלא.
קיבלנו לזניה בתבנית מהירת הכנה.
מנה מרכזית צמחונית מופלאה לארוחה.
במקום לטרוח על סידור השכבות ומילוי גבינה .
אנחנו יוצרים שכבות מרביולי כך שמילוי הגבינה כבר בפנים.
מפרידים בין השכבות ברוטב פטריות נפלא.
קיבלנו לזניה בתבנית מהירת הכנה.
מנה מרכזית צמחונית מופלאה לארוחה.
אופן ההכנה
1. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הפטריות 4-5 דקות או עד שמזהיבות מעט. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מיכל שמנת 2/3 מגבינת המוצרלה והפרמזן. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 3-4 דקות או עד שמסמיך ומתקנים תיבול.
2. משמנים את תבנית הלזניה ומחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים שכבה של רביולי בתחתית התבנית כך שיכסה לגמרי יוצקים מעל1/2 מהרוטב. מסדרים שוב רביולי יוצקים את הרוטב שנותר וסוגרים בשכבה נוספת של רביולי. מפזרים גבינה מעל. מעבירים ל 10-15 דקות לתנור עד שיזהיב ומגישים לשולחן.
3. נשמר 3-4 ימים במקרר.
צילום: דניאל לילה
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: שבועון לאישה