כנפיים מושלמות על הגריל
4-5 סועדים
כנפיים צרובות בשתי שכבות
כנפיים לוהטות — על הגריל🔥
זה בדיוק המתכון שתרצו להכין בקיץ.
מתחילים עם ראב תבלינים ואז מגיע הרוטב — סמיך, מתקתק-חרפרף, שנשאר גם לטבילה בצד.
הגריל עושה את כל הקסם: עור פריך ובשר עסיסי בטירוף.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד
פרסם בשיתוף weber israel
זה בדיוק המתכון שתרצו להכין בקיץ.
מתחילים עם ראב תבלינים ואז מגיע הרוטב — סמיך, מתקתק-חרפרף, שנשאר גם לטבילה בצד.
הגריל עושה את כל הקסם: עור פריך ובשר עסיסי בטירוף.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד
פרסם בשיתוף weber israel
אופן ההכנה
- בקערה בינונית מערבבים את מרכיבי הראב וטובלים את הכנפיים משני הכיוונים כך שיכוסו לגמרי בתבלינים. מחממים את הגריל ל 170 מעלות ( כ 5-7 דקות).
- מניחים את הכנפיים וצולים אותם בכל צד כ 8-10 דקות עם מכסה סגור. עד שהכנפיים מזהיבות.
- בסיר בינוני מחממים את מרכיבים הרוטב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. ממשיכים לבשל כ 2-3 דקות או עד שהרוטב מצטמצם מעט.
- מורחים את הכנפיים ברוטב כשהן על הגריל וסוגרים את מכסה הגריל וממשיכים לצרוב כ 4-5 דקות או עד שהרוטב מתייצב על הכנפיים. טובלים את הכנפיים החמות ברוטב שנותר ונהנים.
טיפ ממיכל:
אפשר להכין גם בתנור אבל חשוב לי לומר שזה מושלם על הגריל
המרכיבים
- 1 ק״ג כנפיים
- 1 כף שום גבישי
- 2 כפות פפריקה
- 2 כפות סוכר חום
- כפית מלח
- 1/2 כפית שום שחור
לרוטב
- 3/4 כוס דבש
- 2 כפות רוטב ברבקיו
- 1 כף גדושה קטשופ
- 1כפית סרירצ׳ה ( אם רוצים)
- 2 כפיות ריבת משמשים
- 1/4 כוס מים