כוסות טירמיסו
5-7 כוסות תלוי בגודל
טירמיסו בכוסות קל להכנה
אם עוד להחלטתם מה המנה האחרונה שלכם לחג וזמנכם דוחק, זו המנה המושלמת עבורכם!!
10 דקות הכנה ויש לכם כוסות רושם לחג טעימות במיוחד.
את המוס והבישקוטים אפשר למלא בכל כוס שיש בבית ואפשר לחלוטין לערבב בסגנונות.
קינוח איטלקי קלאסי לא מעונב וביתי.
מתאים לגמרי לשבועות.
למי שעוד לא שמע טירמיסו באיטלקית פירושו "הרם אותי למעלה" לגמרי בגלל הטעם השמימי של הקינוח.
10 דקות הכנה ויש לכם כוסות רושם לחג טעימות במיוחד.
את המוס והבישקוטים אפשר למלא בכל כוס שיש בבית ואפשר לחלוטין לערבב בסגנונות.
קינוח איטלקי קלאסי לא מעונב וביתי.
מתאים לגמרי לשבועות.
למי שעוד לא שמע טירמיסו באיטלקית פירושו "הרם אותי למעלה" לגמרי בגלל הטעם השמימי של הקינוח.
אופן ההכנה
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה, מתצית וניל וסוכר במהירות גבוה לקצפת יציבה
- מערבבים בקערה נוספת את גבינת המרסקפונה, סוכר וניל והיוגורט עם מטרפה עד שהגבינה הופכת קרמית כשתי דקות. מקפלים לתוך הגבינה בעדינות את הקצפת. מעבירים למקרר עד לשימוש.
- טובלים קלות את עוגיות הבשקוטים בקפה המומס ומניחים בתחתית כל כוס שבורים לפני גודל הכוס כך שיכסה את התחתית. מניחים מעל 2 כפות מהמוס. טובלים שוב עוגיות ומניחים מעל ומכסים ב2 כפות גדושות מהמוס. ממשיכים עד שהמוס נגמר. מעבירים למקרר עד לשימוש. ממש לפני ההגשה מעטרים מעל בקקאו מסונן.
- נשמר כשלושה ימים במקרר.
טיפ ממיכל:
למי שאוהב טעם קפה חזק בטירמיסו מחליפים את תערובת החלב- נס קפה ב 3-4 כוסות אספרסו חזק וטובלים בהם את הבשקוטים.