כבד קצוץ
ל 5-6 סועדים
כבד קצוץ של אתי
כבד קצוץ מושלם!!
מנה שאי אפשר בלי בערב החג.
הכבד הקצוץ הנפלא של אתי גיסתי בשבילכם לערב פסח.
אפשר כמובן להכין יום לפני להעביר לצלחת הגשה יפה ולשכוח עד לערב החג.
מנה שאי אפשר בלי בערב החג.
הכבד הקצוץ הנפלא של אתי גיסתי בשבילכם לערב פסח.
אפשר כמובן להכין יום לפני להעביר לצלחת הגשה יפה ולשכוח עד לערב החג.
אופן ההכנה
1. מחממים שמן במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הכבדים ומטגנים כ 4-5 דקות (להקפיד שהכבד לא יהיה יבש מידי). מתבלים במעט מלח ופלפל. מצננים המקרר לפחות שעתיים.
2. קוצצים יחד את כל החומרים בבלנדר (מלבד הביצים או במעבד מזון יחד עם הכבד. מוסיפים ממש בסוף ל 2-3 פולסים את הביצים. מתקנים תיבול.
3. מעבירים לכלי הגשה מצפים בניילון נצמד ומצננים עד להגשה. אפשר להכין יום לפני.
צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאישה