בלוג האוכל המומלץ michi

טירמיסו אוראו

אינגליש קייק רחב

טירמיסו מהיר הכנה עם אוראו

טירמיסו סופר קליל.
אני בחיפוש מתמיד אחרי קינוח מהיר שיעיף את האורחים ללא מאמץ!!
הקינוח הזה הוא שיא השיאים בטעם ובקלילות ההכנה.
הכנה מהירה וללא צורך לטבול עוגיות בקפה מתקבל קינוח המנצח וחגיגי.
בלי הקצף ביצים ובטעמים ממכרים של טירמיסו עם שכבה כהה של אוראו במרכז.
קינוח שמגישים בכיף ונהנים.
סרטון ממש כאן בעמוד!

אופן ההכנה

1. למוס: בקערת מיקסר מקציפים גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר וכף אספרסו כחצי דקה או עד שהגבינה מרככת. מוסיפים שמנת להקצפה אינסטנט וניל ומקציפים יחד כשתי דקות או עד שהמוס מתייצב מעט.
2. במעבד מזון טוחנים את העוגיות (לחילופין אפשר בשקית אטומה לגרוס בעזרת פטיש שניצלים).
3. יוצקים לתבנית חצי מהמוס. מפזרים מעל עוגיות אוראו באופן אחיד ומהדים בעדינות למוס. יוצקים על פני העוגיות קפה ממותק. מורחים מעל לעוגיות את המוס שנותר ומישרים את פני העוגה. מפזרים מעל קקאו וצמים לפחות שעה לפני ההגשה. מגישים עם כף גדולה ונהנים.

המרכיבים

• 1 חבילה עוגיות אוראו (170 גרם) – או פתי בר שוקולד שטוחנים במעבד עם כף סוכר
• 1 כף גדושה נס קפה נמס מעורבבות עם 1/3 כוס מים או 3 שוטים של אספרסו – מארבבים את הקפה החם עם כף גדושה של אבקת סוכר

למוס
• 1 חבילה גבינת מסרקפונה (250 גרם)
• 1 מיכל שמנת להקצפה
• 40 גרם אינסטנט וניל פודינג (4 כפות או חצי חבילה)
• 4 כפות אבקת סוכר
• 3-4 כפות קקאו

גלילה לראש העמוד