טבעות תפוחים מטוגנות בדבש
ל 15-18 יחידות
תפוחים בטמפורה מוגשים עם דבש
מנה נהדרת למי שממש לא יספיק להכין עוגות מסובכות כקינוח בחג!!
קינוח פרווה מושלם שמסמל את החג.
בגרמנית ובתרגום חופשי קוראים למנה תפוחים בפיג'מה.
מנה נפלאה שעובדת מצוין עם תפוחים וממש פשוטה להכנה.
בקיצור טמפורה קינמון מושלמת עם התפוחים שמתרככים בטיגון.
פשוט להגיש עם אבקת סוכר ודבש.
קינוח פרווה מושלם שמסמל את החג.
בגרמנית ובתרגום חופשי קוראים למנה תפוחים בפיג'מה.
מנה נפלאה שעובדת מצוין עם תפוחים וממש פשוטה להכנה.
בקיצור טמפורה קינמון מושלמת עם התפוחים שמתרככים בטיגון.
פשוט להגיש עם אבקת סוכר ודבש.
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בסיר בינוני (חום גבוה של כ 180 מעלות). מוציאים את ליבת התפוחים וחותכים לרוחב טבעות בעובי 1/2 ס"מ. בקערה בינונית מערבבים קמח, ביצה ונוזל מוסיפים סוכר, אבקת אפייה וקינמון. מערבבים עד שהבלילה אחידה.
2. טובלים את טבעות התפוחים בבלילה ומטגנים כשתי דקות מכל צד עד שמזהיב. מוציאים לנייר סופג. מגישים עם אבקת סוכר ודבש.
צילום: נטע אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל