טארטים אישיים לשבועות עם קדאיף וגבינה
תבנית מאפינס
12
טארטים אישים עם קדאיף, גבינה ופירות אדומים
מנות אישות לחג מפנקות ובקלות יתרה.
הבסיס הוא שערות קדאיף מושלמות שמרסיסים בכמה שניות בתרסיס שמן ואופים.
שילוב של קרנץ מהקדאיף ומילוי גבינה סופר קל.
לחמיצות פירות אדומים שיוצרם אפקט שיש ורעננות מושלמת בטעם.
המתכון מפורסם בשיתוף עם תרסיסי פאם
https://www.l-s.co.il/heb/Brands/OurBrands/brand,13/
הבסיס הוא שערות קדאיף מושלמות שמרסיסים בכמה שניות בתרסיס שמן ואופים.
שילוב של קרנץ מהקדאיף ומילוי גבינה סופר קל.
לחמיצות פירות אדומים שיוצרם אפקט שיש ורעננות מושלמת בטעם.
המתכון מפורסם בשיתוף עם תרסיסי פאם
https://www.l-s.co.il/heb/Brands/OurBrands/brand,13/
אופן ההכנה
1. פותחים את חבילה שערות הקדאיף ומפרידים אותם אל תוך קערה בינונית. מרססים בתרסיס שמן ומערבבים עד שכל השערות שומנו היטב.
2. מחממים תנור ל 170 מעלות. מרסיסים תבנית שקעים בשמן.
3. ממלאים כל שקע בשערות קדאיף בצפיפות בסיס ודפנות. אופים כ 12-15 דקות או עד שהשערות מזהיבות.מוציאים מהתנור ומצננים בטמפרטורת החדר.
4. בקערה בינונית ועם מטרפה מערבבים את מרכיבי המילוי עד שמתקבלת בלילה אחידה. במעבד מזון קוצצים יחד פירות אדומים, סוכר ומים למשחה אחיד.
5. מורידים את התנור ל 150 מעלות.
6. ממלאים על שקע במילוי הגבינה מעל לבסיס שערות הקדאיף. כ 3 כפות או עד שמלא לגמרי. יוצקים מעל לגבינה 1-2 כפיות פירות אדומי ובעזרת קיסם יוצרים צורה של שיש. אופים 15 דקות או עד שהגבינה מתייצבת. מוציאים מהתנור ומצננים במקרר עד להגשה.
צילום: שרית גופן
סטיילינג: נועה קנריק