
טארטים אישיים לפסח במילוי חלבה ושוקולד לבן
תבנית מאפינס
10-12 יחידות
טארט קוקוס, חלבה ושוקולד לבן
קוקוס, חלבה ושוקולד – שילוב מטריף וטעים.
מהקוקוס אני מכינה בסיס קל במיוחד להכנה.
תשכחו מבצק פריך עדין, עם הבסיס הזה לא מפספסים.
אין צורך לקרר את לרדד. הטארט נצמד בקלות לבסיס, תענוג.
מהקוקוס אני מכינה בסיס קל במיוחד להכנה.
תשכחו מבצק פריך עדין, עם הבסיס הזה לא מפספסים.
אין צורך לקרר את לרדד. הטארט נצמד בקלות לבסיס, תענוג.
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל 150 .משמנים את בסיס תבניות המאפינס. בקערה בינונית מערבבים בעזרת מזלג קוקוס, סוכר וחלבון עד שהקוקוס הופך לח ודבק מעט. מעבירים ככף וחצי מתערובת הקוקוס לשקע המאפינס ובעזרת הידיים מהדקים באופן שווה לבסיס ולדפנות. חוזרים על הפעולה בשאר השקעים.אופים 20 דקות או עד שמזהיב ומוציאים. מצננים בטמפרטורת החדר.
2. למלית השוקולד הלבן: בסיר בינוני מחממים יחד שוקולד לבן חתוך לקוביות ושמנת עד שכל הגושים נעלמים תוך כדי ערבוב במטרפה.
3. להרכבה: בבסיס הטארט מניחים כף שערות חלבה. יוצקים מעל לחלבה 2 כפות שוקולד. מצננים כ 10 דקות במקרר. מעטרים במעט חלבה מעל ומגישים.
טיפ ממיכל:
1. לגיוון: אפשר להשתמש בחלבה בטעמים (וניל, קפה ועוד….)
2. לגרסת הפרווה: מחליפים שמנת לשמנת צמחית ושוקולד לבן לשוקולד מריר.
צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי