חטיף בטטה ממכר
20-22 יחידות
חטיף בטטה וגבינה לחנוכה
חטיף "קראנץ" נפלא מושלם לחנוכה לגמרי ממכר.
2 מרכיבים בלבד בכמה דקות הכנה!!
גישה לגמרי חדשה ללביבה.
בטטה ופרמזן שילוב טעמים מושלם של מליחות ומתיקות נעמה.
מתאים בול לאירוח חגיגי בחג או נשנוש לצד הדלקת הנרות.
הרגשה מופלאה של לביבה דקה עם טעם מיוחד ופיקנטי של פרמזן מומס צרוב.
אין צורף לתבל, התיבול מגיע מהגבינה.
חטיף ביתי להכנה בכמה דקות בלבד.
ממש כל אחד יכול, להיט היסטרי אצלי בבית!!
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד!!
2 מרכיבים בלבד בכמה דקות הכנה!!
גישה לגמרי חדשה ללביבה.
בטטה ופרמזן שילוב טעמים מושלם של מליחות ומתיקות נעמה.
מתאים בול לאירוח חגיגי בחג או נשנוש לצד הדלקת הנרות.
הרגשה מופלאה של לביבה דקה עם טעם מיוחד ופיקנטי של פרמזן מומס צרוב.
אין צורף לתבל, התיבול מגיע מהגבינה.
חטיף ביתי להכנה בכמה דקות בלבד.
ממש כל אחד יכול, להיט היסטרי אצלי בבית!!
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד!!
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום גבוה 210 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים קלות בשמן. בקערה בינונית מערבבים גבינה ובטטה. בוחרים קורצן עוגיות עגוב בקוטר של כ 4 ס"מ. מעבירים עם כפית את התערובת למרכז הקורצן ומהדקים לנייר האפייה בעובי של 3 מ"מ בערך). אופים 6-8 דקות או עד שמזהיב. מוציאים וממתינים כ 5 דקות עד שמתקשה. מפרידים מהתבנית ומגישים.
טיפ ממיכל:
מתכון דומה לאוהבי תפוח אדמה בבלוג
https://l.michi.co.il/potatocheesech
צילום: מיכל לוי אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל