בלוג האוכל המומלץ michi

גלילת פרנץ טוסט במילוי שוקולד

10-12 יחידות

פרנץ טוסט שוקולד

מיני רולדות מדהימות של פרנץ טוסט עם שוקולד חם במרכז.
פינוק בוקר מושלם לילדים ומבוגרים בכמה דקות עבודה.
מושלם ללחם קאסטן מרובע גדול ובצילום השתמשתי בלחם אחיד פשוט.
איך אתם עם שוקולד וקינמון?
אני ממליצה לפזר מעל מעט סוכר עם קינמון, מעדן!

אופן ההכנה

  1. שמים את הביצים בקערה וטורפים. מוסיפים בהדרגה את החלב וטורפים למרקם אחיד.
  2. מסירים את הקרום הקשה מפרוסות הלחם. מורחים את הפרוסות בממרח השוקולד (מצד אחד בלבד). טובלים את הפרוסות בבלילה, קצרות, ומגלגלים לגליל הדוק.
  3. מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה. מטגנים את הפרוסות על להבה בינונית, כ2 דקות מכל צד – 3 צדדים.
  4. אם רוצים, מערבבים את הסוכר והקינמון. מפזרים את התערובת ומגישים.

 

טיפ ממיכל:

אפשר בהחלב להחליף את הנוטלה בכל ממרח שאוהבים: השחר, ממרח לוטוס וריבת חלב.
במקום הסוכר וקינמון אפשר כמובן להגיש עם מייפל, דבש או סילאן.

פרנץ טוסט מגולגל במילוי שוקולד

המרכיבים

  • 10-12 פרוסות חלה דקות, לחם אחיד או 8-10 פרוסות לחם קאסטן אפשר גם מלא (אפשר ישנות ומעט יבשות)
  • 1/2 כוס ממרח שוקולד שאוהבים
  • 1/3 1 כוסות (320 מ"ל) חלב
  • 3 ביצים
  • 70 גרם חמאה +2 כפות שמן רגיל
  • אפשרות: 1/2 כפית קינמון טחון
  • לפיזור: כ-1/3 כוס סוכר
גלילה לראש העמוד