בלוג האוכל המומלץ michi

בצק מתוק שלא נדבק

ל כ 60 עוגיות בסיב

בצק עוגיות נוח לעבודה

בצק פריך פטנט שלא נדבק שמרדים בקלות
בצק עמיד שמכינים עם חמאה רכה כזו שמחממים מעט במיקרו עד שמתחילה המסה בצדדים.
אין כאן שקילות מסובכות עם חומרים שיש תמיד בבית.
יוצא בצק עמיד וטעים במיוחד!
מתאים לעוגיות וטארטים במגוון טעמים וציפויים ונפלא למגולגלות.
תנו לדמיון שלכם להתפרע
במיוחד לעבודה עם ילדים ואין צורך בצינון לפני העבודה.
ההמלצה היחידה היא לצנן כמה דקות לפני שזה עובר לאפייה וזה לגמרי מסדר את הפריכות.
בצק פריך שאיתו אפשר להיות הכי ספונטניים.

אופן ההכנה

  1. מניחים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד ומעבירים למשטח עבודה ומעבדים מעט לקבלת בצק אחיד. אפשר להכין במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה, מפעילים עד שנוצר בצק אחיד.
  2. אופים ב 170 מעלות טורבו וזמן האפייה תלוי בגודל העוגייה או עד שמזהיב.

טיפ ממיכל:

מתאים ל:
עוגיות חמאה רגילות במגוון ציפוים: אגוזים, סוכריות, שוקולד מומס
מגולגלות
עוגיות סנדוויץ
בסיס לטארטים

המרכיבים

  • 3 כוסות קמח ( 420 גרם)
  • 200 גרם חמאה רכה מאוד ( אפשר לרכך המירו)
  • 1 כוס סוכר ( 200 גרם)
  • 1 ביצה+ 1 חלמון גודל L או 2 ביצים גודל M
  • 1/2 כפית תמצית ווניל ( אם רוצים)
גלילה לראש העמוד