אנטי פסטי כרוב בשני צבעים
ל2 תבניות תנור
אנטי פסטי כרוב עם דבש וחרדל
האנטיפסטי הכי קל להכנה שיש בניחוח חרדל ודבש.
בגרסה צבעונית באדיבות הטבע!!
הגרסה האפויה של הכרוב היא מעדן שהפך פופולרי לאחרונה לשמחתי.
היא הופכת מענגת במיוחד עם תוספת משרה מתוק ופיקנטי.
בגרסה צבעונית באדיבות הטבע!!
הגרסה האפויה של הכרוב היא מעדן שהפך פופולרי לאחרונה לשמחתי.
היא הופכת מענגת במיוחד עם תוספת משרה מתוק ופיקנטי.
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה ומשמנים.
- הרוטב: שמים בקערה קטנה את כל מרכיביו ומערבבים.
- חוצים את הכרוב, מסלקים את הליבה וחותכים כל חצי ל 4-6 חלקים מסדרים את פלחי הכרוב בתבנית ומברישים היטב במחצית מהרוטב. מפזרים מעט מלח ופלפל.
- אופים 22-18 דקות, עד שפלחי הכרוב מזהיבים. מברישים אותם ברוטב שנותר מגישים חם או גם קר.
טיפ ממיכל:
אפשר להכין גם בצבע אחד כמובן
צילום: דני לרנר
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: שבועון לאישה