
אוזני המן אלפחורס
20
אלפחורס שהתחפשו
העוגיות האהובות הופכות לאוזני המן רכות ומופלאות.
אותו המתכון ממש בשינוי אדרת.
המילוי האפוי הופך לקרמלי וטעים להתעלף!!!
אותו המתכון ממש בשינוי אדרת.
המילוי האפוי הופך לקרמלי וטעים להתעלף!!!
אופן ההכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה או מעבד מזון מעבדים יחד את כל מרכיבי הבצק. במידה והבצק פירורי מוסיפים 1 כף מים.
- מרדדים את הבצק בין שני דפי אפייה מעט מקומחים. מעבירים לצינון של כ 15 דקות במקרר.
- קורצים עיגולים בקוטר כ 5 ס״מ. מניחים במרכז העיגול כפית מהמילוי וסוגרים את העיגול ב 3 קצוות לאוזן המן.
- מחממים תנור לחום של 165 מעלות עליון תחתון ולא טורבו ( זה חשוב).
- מורחים את בצק אוזני ההמן בביצה טרופה ומפזרים מעל לבצק קוקוס.
- אופים כ 15 דקות. חשוב שהבצק לא יזהיב והמילוי לא יגיע לרתיחה. מצננים מעט ומעבירים לחצי שעה במקרר.
המרכיבים
- 100 גרם קמח
- 100 גרם קורנפלור
- 50 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
- 1 חלמון
- למילוי 3/4 כוס ריבות חלב
- 1 ביצה טרופה להברשה+ 50 גרם קוקוס טחון