בלוג האוכל המומלץ michi

קרפ "סושי" במילוי סלמון מעושן

10 יחידות

קרפ מגולגל במילוי נורי וסלמון מעושן

קרפ וסושי? זה הולך יחד?
אין גבולות בבישול כשאתה מוצא התאמה מושלמת בטעים!
מנת פתיח ונשנוש מרהיבה.
אני פשוט מטורפת על סושי ועל קרפים צרפתיים.
משלבת בין שתי אהבות במתכון אחד!
מגלגלת את שניהם יחד לחטיף מושלם שמשלב טעמי סושי יחד עם "סלמון קריים צ'ייז" בקרפ צרפתי עדין.
אתם מוכרחים לנסות את השילוב – פיוז'ן מטורף!!
מתכון מעולה למי שלא אוהב לגלגל סושי, כאן הגלגול מהיר ופשוט.

קרפ סושי במילוי סלמון מעושן

אופן ההכנה

1. מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח בקערת מערבל. מוסיפים את הביצים וטורפים עד שנוצרת בלילה אחידה כשלוש דקות. מוסיפים שליש מהחלב לבלילה וטורפים היטב, עד שכל הגושים מעלמים. מוסיפים את שארית הנוזל ומערבבים למרקם אחיד. מעבירים את הבלילה דרך מסננת כדי להוציא גם את הגושים הקטנטנים.
2. מברישים מחבת בקוטר 22-24 ס"מ במעט חמאה או שמן ומחממים על להבה בינונית. יוצקים למחבת מצקת מהבלילה ומטים כך שהבלילה תצפה את התחתית. מטגנים כדקה או שנים עד שהבלילה מיבשת ומעבירים לצלחת. משהים בטמפרטורת החדר.
3. למילוי: מניחים על קרפ עלה נורי מעל מורחים 2/3 בגבינת שמנת ומעל לגבינה פס רחב של סלמון מעושן מעל לסלמון מפזרים לאורך נבטי נבטי חמנייה. מגלגלים באופן הדוק. חותכים על רולדת ל 5-6 יחידות מגישים מיד או מעבירים למקרר. מומלץ להגיש טרי באותו יום.

טיפ ממיכל:

אפשר כמובן להכין ללא הנורי או למי שפחות אוהב לשים חצי דף נורי.

המרכיבים

• 1 כוס קמח (125 גרם)
• ¼ כפית סוכר
• ¼ כפית מלח
• 1/3 1 כוסות חלב/ מים (340 מ"ל)
• 2 ביצים
• 1 כף חמאה או ספרי שמן

למילוי
• 1 חבילה עלי נורי (10 דפים)
• 11/2 חבילה גבינת שמנת (375 גר')
• 400-500 גר' סלמון מעושן
• 1 חבילה נבטי חמנייה או רוקט או כל סוג אחר שאוהבים (כ250-300 גרם)

צילום: דני לרנר
סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד