בלוג האוכל המומלץ michi

קרמבל קוקוס, פיצוחים ופירות אדומים

לתבנית חסינת חום בקוטר של כ 22-26

קרמבל פירות אדומים כשר לפסח

לקינוח הזה אין צורך לעבור קורס קונדיטוריה, כל אחד יכול!!
בתבנית אחת שמגישים לשולחן, 10 דקות הכנה, פרווה לא התפשרות על איכות וטעם שמימי.
ברוב קולות זה הקינוח שלכם לחג הקרוב.
המתכון כולל תזמון זמנים לערב החג.
קרמבל פירות אדומים לפסח

אופן ההכנה

1. שעתים לפני שהאורחים מגיעים שמים בקערה קטנה את מרכיבי הקרמבל ללא הפיצוחים וטורפים היטב במזלג, עד שנוצרת תערובת לחה, פרורית ודביקה קצת.
2. כשעה לפני הגשה: שמים בתבנית האפייה את הפירות, הסוכר והקינמון ומערבבים. מפזרים עליהם את תערובת הקרמבל והפיצוחים באופן אחיד כך שיכסה באופן אחיד.
3. בסוף הארוחה (ממש לפני חד גדיא): מחממים את התנור ל-180 מעלות. אופים את המנה כ-40 דקות, עד שהפירורים מזהיבים. מגישים חם.

המרכיבים

  • 600 גרם פירות יער אדומים, קפואים שהופשרו וסוננו
  • 1 תפוחי ירוק גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר חום
  • 1/4 כפית קינמון טחון
  • 1/2 תפוז חתוך לפרוסות דקות כולל קליפה (אם רוצים)

 

לקרמבל

  • 150 פתיתי קוקוס
  • 2 חלבונים
  • 1/4 כוס פיצוחים שאוהבים קלויים מעט וקצוצים דק
  • 5 כפות סוכר
צילום: דניאל לילה
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד