בלוג האוכל המומלץ michi

קרם שניט סופר מהיר עם תותים

12 יחידות

בשקוטים במילוי קרם וניל ותותים

אוהבים שילוב של וניל ותותים?
קינוח ב 5 דקות עבודה כל אחד יכול!
שבוע קשה של עבודה עבר עלי ואני עדין רוצה בסופ"ש לפנק במנה אחרונה מפוארת וטעימה.
בדיוק עבור שבוע שכזה נועד הקינוח הסופר מהיר הזה.
הבסיס הן עוגיות הבשקוטי, כן כן, אלה מהטירמיסו, מצאתי להם עוד שימוש מתוק ומעניין.
מנה מרשימה ומרעננת!… 5 דקות – לא תנסו?!
בשקוטי וניל ותותים

אופן ההכנה

1. בקערת מיקסר מקציפים יחד את השמנת, חלב, פודינג וניל ותמצית וניל במיקסר עד שנוצרת קצפת יציבה כ 3 דקות. אפשר להכין עד יום מראש.
2. להרכבה: חותכים לחצי מהבשקוטי בסיס יציב כדי שישמשו בסיס ישר לסנדוויץ'. בעזרת שקית זילוף או כפית יוצרים מילוי בגובה חצי ס"מ. מניחים מעל כמה תותים חתוכים ומכסים בבשקוטי נוסף. מגישים מיד.

טיפ ממיכל:

אפשר למלא בכל פרי חתוך שיש בבית ואוהבים (פסיפלורה, פירות אדומים, בננות…)

המרכיבים

• 24 עוגיות בשקוטי

למילוי
• 200 מ"ל חלב
• 1 מיכל שמת מתוקה להקצפה
• 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
• 1 כפית תמצית וניל משובחת/ פנים של חצי מקל וניל (אם רוצים – לחיזוק הטעם הונילי)

• 250 גר' תותים חתוכים לפרוסות דקות.

צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד