בלוג האוכל המומלץ michi

קסדיית תירס וגבינות

3 יחידות

סנדויץ טורטיה חם במילוי תירס וגבינות

המתכון בהשראה מקסיקנית – ב 10 דקות הכנה בלבד.
הכי הכי קל בעולם … יותר מפיצה על פיתה.
לארוחת ערב קלילה. מתאים לילדים – אפשר ומומלץ להכין איתם יחד.
החופש הגדול כבר כאן!

אופן ההכנה

1. בקערה מערבבים גבינות , צ’ילי ותירס מסונן. מניחים על טורטיה חצי ממילוי הגבינות ומכסים בטורטיה נוספת. משמנים מחבת בגודל מתאים ומעבירים את הטורטיה המכובה למחבת . צולים כ 2-3 דקות מצד אחד. הופכים וצולים כ 2 דקות מצד שני או עד שטיפה מזהיב ומגישים חם עם רוטב סלסה מקסיקנית.
2. נשמר יומיים במקרר. אפשר לחמם שוב במחבת או בתנור.

טיפ ממיכל:

סלסת עגבניות מהירה:
חוצים 2 עגבניות ומגרדים בפומפייה גסה . מוסיפים כפית אריסה/ סחוג אדום. מתבלים המלח ופלפל . מגישים עם הקסדייה.

המרכיבים

• 6 טורטיות בגודל בסיס
• 150 גר’ מוצרלה מגוררת
• 200 גר’ גבינת צהובה מגוררת
• 1/2 כוס תירס (מקופסא או מבושל שנחתך מהקלח)
• 1 פלפל צ’ילי חתוך לפרוסות דקות (אם רוצים)
• 1 כפית כוסברה קצוצה לקישוט (אם רוצים)
• 1-2 כפיות שמן או תרסיס למחבת

גלילה לראש העמוד