בלוג האוכל המומלץ michi

קסדייה במילוי גבינות וירקות

3 יחידות

קסדיית תירס, זוקיני וגבינות

המתכון בהשראה מקסיקנית – ב 10 דקות הכנה בלבד.
ארוחה משפחתית סופר מהירה.
קסדייה = 2 טורטיות במילוי חם מהמחבת.
כל הגבינות שנשארו מהחג עם ירקות נפלאים בהגשה מקסיקנית גאונית.
ארוחה קלה במחבת.

אופן ההכנה

1. המלית: שמים בקערה את כל מרכיביה ומערבבים.
2. הקסדייה: פורסים טורטייה אחת על משטח עבודה מניחים מורחים עליה שליש מהמלית ומכסים בטורטייה נוספת. מכינים כך את שאר הטורטיות.
3. משמנים מחבת בגודל מתאים מחממים ומעבירים אליה את הקסדייה. צולים 2-3 דקות מכל צד, עד שמזהיב.
4. מעבירים לצלחות הגשה אם רוצים מקשטים במעט כוסברה קצוצה?מגישים חם עם, סלסת עגבניות.

טיפ ממיכל:

מסגרת: סלסת עגבניות מהירה: חוצים 2 עגבניות ומגרדים בפומפייה גסה . מוסיפים כפית אריסה או סחוג אדום. מתבלים במלח ופלפל. מגישים לצד הקסדייה.

המרכיבים

• 6 טורטיות בגודל בסיס או 4 טורטיות גדול (להתאים לגודל המחבת)
• לשימון: 1 כפית שמן או תרסיס למחבת
• למלית:
• 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
• 200 גר' גבינה צהובה מגוררת שאוהבים
• 1 זוקיני או קישוא מגורר גס
• 1/2 כוס תירס (טרי ומבושל/מקופסא מסונן, קפוא)
• אפשרות: 1 פלפלון צ'ילי, פרוס דק
• אפשרות לקישוט: 1 כפית כוסברה, קצוצה

צילום: דני לרנר
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: לאישה
גלילה לראש העמוד