בלוג האוכל המומלץ michi

קיש פילו במילוי תרד וגבינה מלוחה

תבנית אינגליש קייק באורך 30-35

פשטידת תרד וגבינה מלוחה

בסיס פילו נפלא בסיס בניחוח שמן ללא מאמץ.
קל מאוד להכנה ונפלא להגשה.
מומלץ מאד לממהרים !

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור לחום גבוה (180 מעלות).
  2. בקערה בינונית מערבבים יוגורט עם ביצים ומוסיפים תרד.
    מפוררים גינה מלוחה ומערבבים קלות. מתבלים במעט מלח ופלפל.
  3. משמנים תבנית אפייה. משמנים כ 4 עלים פילו בשמן זית מקפלים לגודל התבנית ומרפדים את הבסיס יוצקים מעל את בלילת התרד. אופים כ 25-30 דקות או עד שמזהיב.
    מוציאים מהתנור ומצננים מעט בטמפרטורת החדר כ 10 דקות.
    מגישים חמים לשולחן.
  4. נשמר 3 ימים במקרר וחודש במקפיא.

המרכיבים

  • 1/4 חבילה בצק פילו (כ 150 גר’)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 חבילה תרד טחון קפוא (200 גרם) מופשר ומסונן
  • 125 גר’ גבינת מלוחה (דלת שומן – מומלץ)
  • 2 מיכלי יוגורט דל שומן
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל
צילום: דניאל לילה
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאשה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד