בלוג האוכל המומלץ michi

פרנץ טוסט ביצת עין

ל4-5 סועדים

פרנץ טוסט עין

קצת אחרת אבל בהחלט מרכיבים לגמרי מוכרים בבוקר.
פרנץ טוסט נפלא שתוחם ביצת עין.
מנה מושלמת שאפילו עוזרת לנו לטגן את ביצת העיין בדיוק מיריבי בלי נזילות בצידה.
ממש כאילו שהכנו עבורה רינג מקצועי.
פרנץ טוסט ביצת עין

אופן ההכנה

  1. לכל פרוסה בעזרת קורץ עוגיות או כוס יוצרים חור מרכזי בקוטר כ 3-4 ס"מ. בקערה בינונית טורפים קלות חלב ו 3 ביצים ומתבלים במלח ופלפל .
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן וטובלים את פרוסות הלחם אחת בכל פעם משני הצדדים בקערה ומיד מעבירים למחבת (לא להשרות את הלחם מעבר לכמה שניות בנוזל , שלא יתפרק).מניחים במחבת ושוברים ביצה למרכז הפרנש טוסט. מטבלים את הביצה במלח ופלפל.  מטגנים כ4-5 דקות מצד אחד  על אש בינונית והשתי הדקות האחרונות מכוסה כדי שהביצה תתבשל.

טיפ ממיכל:

מומלץ להגיש עם סלט ירקות להשלמת הארוחה ואו רוטב עגבניות מעגבניות טריות מגררות בפומפייה מומלח (כמו לג'חנון)

המרכיבים

  • 9-8 פרוסות חלה או לחם אחיד
  • תרסיס שמן או 4 כפות שמן רגיל
  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב
  • 12-11 ביצים
  • מלח, פלפל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד