בלוג האוכל המומלץ michi

פטיפור שוקולד מריר ופטל

תבנית מרובעת בגודל 20*20 או תבנית אינגליש קייק באורך 30-35

פטיפור שוקולד ב 3 מרכיבים

פשוט מאוד להכנה 3 מרכיבים בלבד!!!!
ללא אפייה רק המסה וערבוב של המרכיבים.
משאירים במקפיא ותמיד יש מנה מתוקה מפתיעה לאורחים.
הפטל נותן חמיצות נפלא לשוקולד המריר והמתוק.

פטיפור שוקולד פטל בשלושה מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכינים תבנית מרובעת מצופה בניילון נצמד או ניר פרגמנט בתחתית.בסיר בינוני מערבבים שוקולד מריר וחלב מרוכז בהתמדה עד שכל השוקולד נמס על אש בינונית. מורידים מהאש ומוסיפים ומעבירים מחצית לתבנית. מפזרים את הפטל הקפוא. שופכים את יתר השוקולד מחליקים את פני השוקולד ומעבירים למקפיא לפחות לשעה ועד שבועיים.
2. ברגע שהשוקולד קפוא לגמרי משחררים את השוליים בעזרת סכין מהתבנית וחותכים לריבועים קטנים (2*2). אוכלים קר מאוד. מחזירים למקפיא עד לשימוש. נשמר כשבועיים במקפיא.

המרכיבים

• 350 גרם שוקולד מריר חתוך לטבליות
• 250 מ"ל חלב מרוכז
• 150 גר' פטל קפוא (או כל סוג אחר של פירות יער קפואים שאוהבים)

צילום: בועז לביא
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד