בלוג האוכל המומלץ michi

פופקורן פיקנטי

סיר בקוטר 22-26 ס"מ

חטיף פופקורן מתובל

לא תכננתי אבל המתכון עולה אצלי בסמוך לפתיחת הקולנועיים.
אז מזל טוב גדול וכמובן שאני לא מתחרה בפופקורן של הקולנוע.
אני בכל זאת רוצה להמליץ להכין בבית בשיטה בישנה עם חומרים טבעיים ובקרה שלנו.
זה יוצא פשוט מושלם!! אין פספוסים בשיטה שלי.
מכאן נותר קצת לתבל ואצלי התיבול פיקנטי ים תיכוני ובניחוח לימון.
חטיף בטעמים ים תיכוניים מפתיע ובריא שיכול בקלות להחליף את הפיצוחים.

אופן ההכנה

1. מחממים סיר גדול עם כף שמן זורקים לתוכו חצי מכמות גרעיני הפופקורן. מכסים ומחכים עד לצליל ה"פופ" הראשון. מוסיפים את תרת הפופקורן ומכסים. מורידים לאש קטנה ומחממים עד שקולות הפיצוץ של הפופקורן מפסיק. מורידים מהאש ומניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים צ'ילי, כמון, מלח גרידת , כף שמן קנולה ומעט מיץ לימון. מעבירים את הפופקורן לקערה עדין מעט חם ומערבבים היטב עם התבלינים. מגישים מיד.

המרכיבים

• 2-3 כפות שמן קנולה
• 2/3 כוס גרעני פופקורן (שיכסה את תחתית הסיר ולא מעבר)
• 1/2 1 כפיות אבקת צ'ילי
• 1 כפית כמון
• 1 כפית גדושה מלח
• גרידה מלימון אחד ו מעט מיץ מאותו לימון

צילום: דני לרנר
סטיילינג: טימור ראובן
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד