בלוג האוכל המומלץ michi

פודינג לחם מתוק עם פירות אדומים

לתבנית פירקס אובלית או מלבנית באורך כ 25 ס"מ

ברד פודינג פירות אדומים

נשארה לכם חלה משישי?
ברד פודינג, פודינג אפוי בעצם עוגה רכה נפלאה.
יתרונו הוא השימוש בלחם ישן (שאריות) מומלץ חלה מתוקה/ בריוש ישן. פשוט מאוד להכנה לערבב ולאפות.

אופן ההכנה

1.חותכים את פרוסות החלה. בקערה בינונית מערבבים יחד ביצים ,סוכר, פודינג וקינמון כדקה. מוסיפים את השמנת ומערבבים עד שהשמנת הופכת אחידה. מוסיפים את פרוסות הלחם עד שכולן טבולות בשמנת. מוסיפים כ 1/3 מפירות היער.
2. מחממים את התנור לחום גבוה (180מעלות). מסדרים בתבנית ומפזרים מעל את פירות היער שנותרו. מעבירים לתנור ואופים כ 30-35 דקות או עד שמזהיב. מגישים חם. אפשר לשמור יומיים במקרר ולחמם היטב לפני ההגשה.

המרכיבים

• 10-12 פרוסות חלה/ בריוש (אפשר ישן וקצת יבש)
• 2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ”ל)
• 5 ביצים
• ½ כוס סוכר (100 גרם)
• ¼ כפית קינמון
• 1 כפית גדושה פודינג וניל או קורנפלור
• כ 250 גרם פירות אדומים קפואים או טריים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד