בלוג האוכל המומלץ michi

עוגיות נסיכה

35 יחידות

עוגיות חמאה מהירות במילוי ריבה

העוגיות האהובות עם בצק שהכי נוח להכין ולקרוץ.
מכינים אותם בקלות וממלאים בריבה שאוהבים.
עוגיות פינוק עם בצק גמיש שמאיץ את התהליך', בצק פטנט שלא נדבק
סרטון הכנה ממש כאן למטה.

אופן ההכנה

  1. מניחים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד ומעבירים למשטח עבודה ומעבדים מעט לקבלת בצק אחיד. אפשר להכין במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה, מפעילים עד שנוצר בצק אחיד. אין צורך לקרר מיד מתחילים את השלב הבא מתכון מלא וסרטון הכנת הבצק
  2. מרדדים עם מעט קמח את הבצק למלבן בעובי 0.4 מ״מ. קורצים עיגולים בקוטר 4-5 ס״מ (אפשר עם כוס). מעבירים לתבנית במרווח דל כ 2 ס״מ האחת מהשנייה. וממחצית מהעוגיות קורצים בעזרת צנתר עיגול פנימי קטן יותר. מעבירים לקירור של 10 דקות במקרר או 5 דקות במקפיא.
  3. . אופים ב 170 מעלות טורבו 11-12 דקות או עד מזהיבות מעט. מצננים כ 10 דקות.
  4. להרכבה: מניחים על העוגיות ללא החור כפית מהריבה ומניחים מעל את העוגייה המחוררת. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

טיפ ממיכל:

אפשר למלא בריבת חלב, ממרח שוקולד, ממרח תמרים וממרח קינדר.

המרכיבים

לבצק

  • 3 כוסות קמח ( 420 גרם)
  • 200 גרם חמאה רכה מאוד ( אפשר לרכך המירו)
  • 1 כוס סוכר ( 200 גרם)
  • 1 ביצה+ 1 חלמון גודל L או 2 ביצים גודל M
  • 1/2 כפית תמצית ווניל ( אם רוצים)

למילוי

  • 200 גרם ריבה שאוהבים – 1 כוס ( בסרטון השתמשתי בריבת תות)
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
גלילה לראש העמוד