בלוג האוכל המומלץ michi

עוגיות חרדל

כ 30 יחידות

עוגיות מלוחות - חרדל וגבינה

זה הנשנוש הכי טעים שיש באחריות.
נשנוש מלוח עבודת יד עם טעם של עוד!!
עוגיות מלוחות מחרדל וגבינה פשוט מעדן אמיתי.
לכל אוהבי הנשנוש המלוח , זה ממש בשבילכם!!
עוגיות מלחות - חרדל וגבינה

אופן ההכנה

1. במיקסר עם וו גיטרה או מעבד מזון מעבדים יחד חמאה , פרמזן עד שנוצרת משחה אחידה. מוסיפים את שאר החומרים ומפעילים את המיקסר עד שנוצר בצק (במהירות נמוכה לא יותר מידי). אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים 15 דקות במקרר.
2. מחלקים את הבצק ל2 . יוצרים מכל חלק גליל בקוטר 3 ס”מ. ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקפיא לחצי שעה מינימום.
3. מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה. פורסים את גליל הבצק לפרוסות בעובי ½ ס”מ. מסדרים את הפרוסות על התבנית במרווחים של 1 ס”מ. אופים 12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט בשולים. העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבוע.

המרכיבים

• 200 גר’ פרמזן מגורר דק
• 200 גר’ חמאה בטמפרטורת החדר
• 250 גר’ קמח
• 2 חלמונים
• 1/2 כוס חרדל
• 1/3 כוס קצח ושומשום
• 1 כפית מלח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד