בלוג האוכל המומלץ michi

עגבניות ממולאות

4 סועדים

חצאי עגבניות במילוי קייצי

מנה קיצית סופר מהירה לממולאים.
הסוד הוא במנה מוצלחת של עגבניות היא אפייה מהירה על מנת לשמור מעט על טריות העגבנייה.

עגבניות ממולאות - מילוי צמחוני

אופן ההכנה

1. למילוי: המעבד מזון קוצצים יחד פטרוזיליה, שמן זית, פרורי לחם וחמאה. עד שהכול נקצץ למילוי אחיד.
2. מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות מומלץ חום עילי בלבד). משמנים תבנית אפייה. חוצים כל עגבנייה ומוציאים את הפנים. מוסיפים חצי מפנים העגבניות למילוי ומערבבים. ממלאים על עגבנייה בכף גדושה מהמילוי. מניחים על התבנית ואופים 6-10 דקות או עד שהמילוי מזהיב.
3. מגישים חם. נשמר יומיים במקרר.

המרכיבים

• 5 עגבניות קטנות (מומלץ עגבניות תמר)

למילוי
• 1/2 כוס עלי פטרוזיליה טרייה
• 1/3 כוס שמן זית
• 1 כוס פרורי לחם מלחם טרי או פרורי פנקו
• 1 כף חמאה גדושה
• מלח ופלפל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד