בלוג האוכל המומלץ michi

סלט קפרז'ה קצת אחרת

4 סועדים

סלט קפרז'ה עגבניות שרי עם וינגרט מהיר בלסמי


רעיון לסלט קפרז'ה איטלקי קצת אחרת!
כדורי המוצרלה הקטנים במקרר הגבינות פשוט נועדו לסלט הזה!
בעצם קפרז'ה מהירה עם שלל עגבניות שרי צבעוניות.
המלווה המושלם לכל מנות על שולחן החג.
מומלץ כמובן להשתמש במגוון סוגי עגבניות שרי.

סלט עגבניות שרי וכדורי מוצרלה

אופן ההכנה

1. בקערה קטנה מערבבים שמן, חומץ ולימון ומתבלים המלח ופלפל. מסננים את כדורי המוצרלה ומערבבים עם כף פסטו.
2. בקערה גדולה מערבבים עגבניות שרי טריות, רוטב -בלסמי, בזיליקום וכדורי המוצרלה. מקשטים בזרעי צ'יה או פרג ומגישים.

המרכיבים

• 500 גר' עגבניות שרי צבעוניות חצויות צבעוניות
• 1 חבילה כדורי מוצרלה (250 כר')
• 1 כף פסטו מוכן
• 1/4 כוס ביליקום טרי קצוץ גס או 1 חבילה מיקרו בזיליקום
• 1 כף לימון
• 1 כף חומץ בלסמי
• 1/4 כוס שמן זית או קנולה
• 2 כפות זרעי צ'יה או פרג לקישוט (אם רוצים)
• מלח (מומלץ מלח גס) ופלפל

צילום: בועז לביא
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד