בלוג האוכל המומלץ michi

סלט קוסקוס וירקות צבעוניים

4-5 סועדים

סלט קוסקוס צבעוני

אז איך מתמודדים עם השרב?
ארוחת קלילות או בעצם סלט שהוא ארוחה מלאה.
סלט צבעוני ארומטי שמזכיר קצת את סלט הטבולה, שילוב מושלם של ירקות צבעוניים, אגוזים עשבי תיבול ואגוזים.
פשוט שלמות.
סלט קוסקוס עם ירקות טריים

אופן ההכנה

1. מעבירים את הקוסקוס לקערה מכסים כמעט לגמרי במים רותחים. מתבלים במלח ופלפל. מצננים במקרר מכוסה עד לשימוש לפחות 10 דקות.
2. בקערה גדולה מערבבים קוסקוס עם ירקות, עשבי תיבול, שמן, לימון וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל אגוזים , מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד.

טיפ ממיכל:

למי שאוהב טיפה מתיקות בסלט אפשר להוסיף 1/3 כוס צימוקים קטנים.

המרכיבים

• 1 שקית קוסקוס מהיר הכנה (אפשר ומומלץ קוסקוס מלא)
• 3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
• 3 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות
• 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
• 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
• 2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לפרוסות דקות
• 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
• 2 כפות נענע טרייה קצוצה דק
• 1/2 כוס תערובת אגוזים קצוצים קלויים לגודל בינוני
• 6 כפות שמן זית
• 2 כפות מיץ לימון
• 1 כפית חומץ בלסמי
• מלח ופלפל

צילום: דני לרנר
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד