בלוג האוכל המומלץ michi

סלט וולדורף מיוחד

4-5 סועדים

סלט וולדורף עם לפת ורוקט

אני תמיד שוברת את הראש איך לגוון ולהפתיע בחג בגזרת הסלטים!
אני מחזירה את הלהיט של שנות ה80 לשולחן החג.
הוולדורף הוא קלאסיקה נפלאה במיוחד לראש השנה.
השילוב המושלם של סלרי ותפוחים רק שהפעם הפעם עם לפת טרייה. ורוקט עדין
יש כאן שילוב נפלא של צבעים (תפוחים ירוקים ואדומים) והטעם במיוחד של הלפת הטרייה.
סלט וולדורף עם לפת

אופן ההכנה

• 2 תפוחי עץ ירוקים חתוכים לפרוסות דקות לרוחב
• 2 תפוחי עץ אדומים חתוכים לפרוסות דקות
• מיץ מלימון אחד
• 2 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לפרוסות דקות
• 2 יחידות לפת קלופה חתוכה למקלות דקים
• 100 גר' עלי ביבי צבעוניים או רוקט
• גרידה מחצי לימון 1
• 2/3 כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים(כ 120 גר')

• 4 כפות מיונז
• 1 כפית חרדל
• 1 כף סילאן
• 2 כפות שמן קנולה
• 2 כפות חומץ בן יין לבן
• מלח ופלפל

המרכיבים

• 2 תפוחי עץ ירוקים חתוכים לפרוסות דקות לרוחב
• 2 תפוחי עץ אדומים חתוכים לפרוסות דקות
• מיץ מלימון אחד
• 2 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לפרוסות דקות
• 2 יחידות לפת קלופה חתוכה למקלות דקים
• 100 גר' עלי ביבי צבעוניים או רוקט
• גרידה מחצי לימון 1
• 2/3 כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים(כ 120 גר')

• 4 כפות מיונז
• 1 כפית חרדל
• 1 כף דבש אוסילאן
• 2 כפות שמן קנולה
• 2 כפות חומץ בן יין לבן
• מלח ופלפל

צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד