בלוג האוכל המומלץ michi

נתחוני עוף עטופים בקדאיף עם סלט עלים

4 סועדים

נתחוני עוף בקדאיף מוגשים על סלט עלים

באמת הכי קל שיש !
אפקט שניצל רק בלי הטרחה של הביצה ופרורי הלחם.
הקדאיף נדבק בקלות לעוף ובטיגון קל יוצר אפקט "קרנץ" מושלם.
תוספת נפלאה לסלט עלים מושלם .
סלט שהוא ארוחת גורמה מלאה עם וינגרט דבש מעולה.
כמובן שאפשר לאמץ את הטריק ולהכין את הנתחונים לילדים גם בלי הסלט!!
מגוון לגמרי את מנות העוף בתפריט המשפחתי!
נתחוני עוף בציפוי קדאיף

אופן ההכנה

  1. במעבד מזון קוצצים יחד את כל חומרי הוינגרט. מתבלים במלח ופלפל. מעבירים לכלי אחסון ומעבירים למקרר.
  2.  מפרידים את  הקדאיף ועוטפים את פיסות העוף ומהדקים (אל חשש זה נדבק בקלות). מחממים שמן במחבת וצולים כ 3 דקות מכל צד. מתחילים את הצלייה באש חזקה וממשיכים לאש בינונית. בסוף הצלייה מתבלים במלח ופלפל.מוציאים ומשהים על מגבת סופגת
  3. בקערה בינונית מערבבים את החסות, האנדיב, פטריות המופרדות והרוטב. מוסיפים את פיסות העוף מעל. מגישים מיד.
  4. מומלץ להכין בסמוך להגשה.
נתחוני עוף בציפוי קדאיף

המרכיבים

• 400 גר' חזה עוף נקי וחתוך לפיסות באורך 3 ס"מ
• 1/2 חבילה אטריות קדאיף (כ 200 גר')
• 1/4 כוס שמן קנולה

• 250 גר' עלי חסה מגוונים
• 1 יחידה אנדיב סגול (מופרד לעלים)
• 1/3 חבילה פטריות שאוהבים (כ 80 גרם) – מומלץ שימגי

לוינגרט דבש
• 1/2 כוס שמן קנולה
• 1/3 כוס מיץ לימון טרי
• 1 כפית חומץ בלסמי
• 1 כפית חרדל
• 1 כף דבש
• מלח ופלפל

צילום: בועז לביא
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד