בלוג האוכל המומלץ michi

מק אנד צ’יז

בגודל בינוני 20*30

פסטה אפוייה בתבית - מק אנד צ'יז

מנת פסטה מושלמת לחופש הגדול.
מנה נפלאה למשפחה ובמיוחד לילדים.
מצוינת לחימום במיקרוגל ביום למחרת.
מק אנד צ'יז

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
2. מחממים תנור לחום בינוני גבוה (190-200 מעלות)
3. בסיר בינוני ממיסים חמאה ומוסיפים לה קמח ומערבבים כדקה מוסיפים חלב ומביאים יחד לרתיחה תוך כדי ערבוב במטרפה. מבשלים על אש בינונית כדקה תוך כדי ערבוב עד שהרוטב הופך
אחיד ומסמיך מעט. מוסיפים חצי מהגבינות מערבבים קלות כדקה . מתבלים האגוז מוסקט ומתקנים תיבול במלח ופלפל במידת הצורך. מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים מפזרים מעל את
הגבינות שנותרו. מעבירים לתבנית כך שימלאה באופן אחיד. אופים כ 20-25 דקות או עד שמזהיב.
4. מגישים חם. נשמר 3 ימים במקרר . מומלץ לחמם במיקרוגל.

המרכיבים

• 1 חבילה פסטה קצרה
• 80 גר’ חמאה או מרגינה
• 3 כפות קמח גדושות
• 2 כוסות חלב
• 150-200 גרם גבינות קשות מכל סוג (צהובה, מוצרלה, קשקבל ואו פרמזן)
• 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר (אם רוצים)
• מלח ופלפל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד