
לחמניות במילוי פסטו וגבינות
תבנית עגולה 26-28 ס"מ
16
לחמניות מיוחדות במילוי פסטו
לחמניות שמרים רכות במילוי פסטו וגבינות 🧀🌿
הבצק הכי עשיר, אוורירי ומפנק – בסגנון בריוש מהיר, חלומי, בדיוק בזמן לשבועות.
מילוי נדיב של פסטו פקאנים וגבינות שנותן ביס עם אופי וטעם ממכר.
חגיגה חגיגית במרקם ובטעם. זה מאפה וואו לשבועות.
הבצק הכי עשיר, אוורירי ומפנק – בסגנון בריוש מהיר, חלומי, בדיוק בזמן לשבועות.
מילוי נדיב של פסטו פקאנים וגבינות שנותן ביס עם אופי וטעם ממכר.
חגיגה חגיגית במרקם ובטעם. זה מאפה וואו לשבועות.
אופן ההכנה
- מכניסים את כל חומרים הבצק אל תוך קערת מיקסר משתדלים להכניס את המלח במרחק מהשמרים . מפעילים את המיקסר על לישה במהירות נמוכה ל 10-12 דקות עד שנוצר בצק אחיד ורך. במידה והבצק יבש מידי מוסיפים מעט ומכסים בניילון נצמד.
- טוחנים את כל חומרי הפסטו במעבד מזון עד שנוצר ממרח אחיד. מתבלים במלח ופלפל.
- מרפדים תבנית עגולה ( 26-28 ס״מ) בנייר אפייה.
- מניחים לבצק לתפוח כ 45 דקות או עד שמכפיל את נפחו. מוציאים מהקערה אל משטח מקומח ומוציאים ממנו את האוויר ע"י תפיחות קלות. יוצרים ממנו שני כדורים ומרדדים כל כדור לעיגול בעובי של כ 1/2 ס"מ.
- חותכים ל 8 משולשים ובכל משולש חורצים 6 קווים בעזרת גלגלת קרוב לזווית הקהה של המשולש. מורחים בפסטו בבסיס המשולש, מפזרים מעלי כף מוצרלה ומגלגלים לרוגלך. מהדקים יחד את הקצוות מהדקים היטב את ומעבירים לתבנית. יוצרים 16 כדורים. מתפיחים כ- 70 דקות או עד שמכפיל את נפחו, מברישים בביצה ואופים כ 20 דקות או עד שמזהיב.
המרכיבים
- 500 גרם קמח מומלץ קמח לחם (אבל לגמרי מצליח עם קמח רגיל)- חצי חבילה בדיוק
- 20 גר' שמרים טריים או 6 גרם יבשים ( 1 כפית)
- 3 ביצים
- 1/2 כוס+ 2 כפיות חלב ( 140 מ״ל)
- 1 כפיתמלח שטוחות ( 10 גרם)
- 50 גר' חמאה מומסת
- 1 ביצה טרופה להברשה
- למילוי
- 11/2 כוסות עלי בזיליקום טריים
- 1/2 כוס שמן זית
- 3 שיני שום
- 50 גרם פקאנים
- 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
- מלח ופלפל
- 100-120 גרם גבינת מוצרלה מגוררת או צהובה שאוהבים