בלוג האוכל המומלץ michi

לחם נפלא במילוי גבינה ובצל

כ 4-5 סועדים

באגט אפוי במילוי גבינה ובצל

זה טריק שלי לארוחה מהירה כשאין לי כוח להתאמץ.
מומלץ להגיש עם סלט או ירקות חתוכים.
יש ערבים שהבנות שלי ממש מזמינות מראש לחם במילוי! זה מעדן!

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). פורסים את הלחמים לפרוסות בעובי 1.5 ס”מ אך פורסים כאשר לא מגיעים לבסיס ומשאירים אותו שלם. מברישים כל פרוסה מצד אחד במעט שמן זית. מכניסים לכל פרוסה 1/3 פרוסת גבינה וכמה טבעות בצל.
  2. עוטפים  את הלחמניות או הבאגט בנייר כסף ואופים בתנור 30 דקות או עד שהלחם הופך פריך והגבינה נמסה לגמרי (מציצים מתחת לנייר האלומיניום לפני שמוציאים). מגישים ג’בטה לכל סועד או בוצעים מהבאגט השלם.

טיפ ממיכל:

אפשר להחליף את שמן הזית בחמאה מומסת

המרכיבים

  • 4 לחמניות ג’בטה או 1 באגט ארוך
  • 250 גר’ גבינה צהובה פרוסה דק
  • 1/4 כוס שמן זית (60 מ”ל)
  • 2 בצלים אדומים גדולים קלופים ופרוסים דק
  • נייר כסף לעטיפה
צילום: בועז לביא
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד