בלוג האוכל המומלץ michi

לזנית רביולי ופטריות מהירה

לתבנית מלבנית- מרובעת בגודל בינוני

לזנית פטריות מהירה עם רביולי

לזניה מטורפת עם טויסט.
במקום לטרוח על סידור השכבות ומילוי גבינה .
אנחנו יוצרים שכבות מרביולי כך שמילוי הגבינה כבר בפנים.
מפרידים בין השכבות ברוטב פטריות נפלא.
קיבלנו לזניה בתבנית מהירת הכנה.
מנה מרכזית צמחונית מופלאה לארוחה.

אופן ההכנה

1. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הפטריות 4-5 דקות או עד שמזהיבות מעט. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מיכל שמנת 2/3 מגבינת המוצרלה והפרמזן. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 3-4 דקות או עד שמסמיך ומתקנים תיבול.
2. משמנים את תבנית הלזניה ומחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים שכבה של רביולי בתחתית התבנית כך שיכסה לגמרי יוצקים מעל1/2 מהרוטב. מסדרים שוב רביולי יוצקים את הרוטב שנותר וסוגרים בשכבה נוספת של רביולי. מפזרים גבינה מעל. מעבירים ל 10-15 דקות לתנור עד שיזהיב ומגישים לשולחן.
3. נשמר 3-4 ימים במקרר.

המרכיבים

• 2 חבילות רביולי – מפסטה טרייה(מומלץ גבינה או כל סוג שאוהבים) – 800 גר’
• 1 מיכל שמנת לבישול
• 600 גר’ פטריות טריות (שמפניון/ פרטבלו או שניהם) חתוכות לפרוסות דקות
• 200 גר’ גבינת מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת
• 100 גר’ גבינת פרמזן או קשקבל
• 2 כפות שמן קנולה
• מלח ופלפל

צילום: דניאל לילה
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד